Free Lines Arrow

2014. augusztus 10., vasárnap

L. Andi Kritika #2 #3



Melcsi M

Kinézet: Alapvetően jó lenne a háttér, de a fejléc nem megy hozzá. A jobb oldali modulsáv nagyon keskeny, majdnem kilóg a chat. A főháttér sem megy a bloghoz, nem néz ki jól.  A betűtípusok is lehetnének különlegesebbek, ez így nagyon snassz. 10/5.
Fejléc: Sajnálom, de ez borzalmas! A bal oldala még elmegy, de ahol Nina Dobrev van az katasztrófa. A színek nem passzolnak egymáshoz, csúnya a kivágás és nem értem a csaj feje fölötti kört. Azonnal cseréltesd le! 10/3
Történet: A prológus nagy tetszik, de ahogy elolvastam az első részt egy kicsit lelombozódtam. Ne halmozz írásjeleket és van benne néhány helyesírási hiba, de a legnagyobb probléma az a tőmondatok! Soha ne írj egymás után sok tőmondatot, hiszen nagyon idegesítő és ráadásul értelmetlen is! Fogalmazd meg inkább egy szép hosszú összetett mondatban őket kötőszavak segítségével. Próbálj hosszabb részeket írni, és egy napot, hetet kivesézni. Mielőtt írsz gondold ki, hogy mit akarsz írni az adott fejezetben és próbáld meg húzni. A történetbe vigyél egy kis egyediséget, kissé sablonsztori. :)
10/5.

Remélem segítettem és nem haragszol meg! :)


*H

Kinézet: Ó máj gáád! Ez katasztrófa! Sajnálom, de ez az! A fejléc nem passzol a blog hátteréhez, ráadásul ez a háttér is rossz. Mondjuk még a hátteret lehet kombinálni egy hasonló színvilágú fejléccel, és ne tedd a hátteret légyszi "Háttér gördítése az oldallal együtt" -re, mert így látszik, hogy a kép kicsi. A modulok viszont szépen vannak elrendezne. 10/3.
Fejléc: Sürgősen keress föl egy fejléckészítőt, mert ez a fejléc írtó béna! Vagy rendelhetsz tőlünk. A képek borzasztóan vannak kivágva, ráadásul egy háttérre van rádobálva az összes kép. 10/1.
Történet: Egy Louis fanfiction! A  lány árvaházban lakott, új családba kerül, ráadásul pont egy sztár lesz a testvére. Sablonsztori! Ha már sablonsztoriba kezdesz vigyél bele egy kis egyediséget. Például, hogy a lány vak, vagy néma esetleg az utcán találtak rá. Sürgősen valami egyedit! :) 10/3.

Remélem nem haragszol meg rám ezek után!



2 megjegyzés:

  1. Köszönöm a kritikát, akkor tudnátok segíteni? :)
    *H

    VálaszTörlés
  2. Teljes design-t kérsz? A rendelés menüpontban megtalálod a e-mail címeinket, ott tudsz rendelni! :(

    VálaszTörlés